En person

skriv en person;

.. som du älskar av hela ditt hjärta - Min bror
.. som är den smartaste du känner - Haha tsenat! :D
.. som får dig att le när allt känns tungt - Lil Waynes musik
.. som är den omtänksamaste du vet - Öhm .. Min syrra typ
.. som är en bitch - Jag
.. som är en fjortis - Nicole haha
.. som är din älskling - Rico
.. som är en föredetta bästa vän - Vadå föredetta?
.. som är snygg - Sevda
.. som är roligast - Suzis garv
.. som är osmart - Vem ska vi ta här, typ sara
.. som är den galnaste du vet - Mig själv
.. som är den konstigaste du känner - hahahah Felicia
.. som är underbar  - Wayne
.. som är dum - men wtf
.. som du kan prata med om allt - Sevda
.. som är din barndomsvän - Pelin
.. som du saknar - Ingen person but .. Gamla tider
.. som betyder mest - Folk vet vilka dom är <3
.. som du har spenderat mest tid med - Mig själv? haha
.. som du var dum imot när du var mindre - Va dum mot jävligt många
.. som du tycker är snäll - Albiiin :D
.. som du har sportat med - Haaaah sportat? Min mamma fan
.. som du skulle vilja krama just nu - Rico 
.. som du inte har träffat på länge - Mirre
.. som du vet saknar dig - Nej jag vet inte?
.. som du träffade idag - Min katt haha
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Det får vi se 

Juste fan mina linser

Kom på att alla mina linser är använda nu och klara. Jag beställde ju blå, ljus och mörk och sen gröna linser så nu ska ni få se hur jag såg ut i dom och lämna en kommentar om vilka linser som passade bäst. Fan också så har jag inte bra bilder med mina gröna linser uppladdade men jag tar dom jag har så får jag helt enkelt lägga upp bättre senare.

Ljusblåa linser





Mörkblåa linser





Gröna linser







Tråkigt?

Hahaha så det är sånt här Nicole sitter och ber mig göra när jag är uttråkad, sjukt ..

Bläddra igenom din sms inkorg
. Stanna när du räknat till tionde smset och skriv  HELA smset
. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Hahahaha skönda dom e hahahahaha
Vad säger du alltid till din bästa kompis? Jag vet inte vad jag ska ha på mig ..
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Jag har deckat haha vad gör du?
Vilket sms blev du mest berörd av? Jag kommer väcka dig, vi ska kicka
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Lyssna lägg på vi ska prata, säg till rico att du ringer sen
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Systemet nuu! möt mig i centrum
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom? Du röker för mycket
Vad vill du höra mest av allt? Haha känns det bra älskling?


Galen student

Alles student från fredags var gaaleen! Marco, jag, mina systrar, deras barn och alla kom till Alles skola vid 12 och då hade inte ens jag druckit något än, hade fan precis vaknat typ. Men Alle var redan full som fan. Hursomhelst efter att Alle sprungit ut kom han med champagneflaskan som vi började dricka av, därefter hpnotiq. Medans vi åkte runt i syrrans bil också och satt vid fönsterrutorna skrek som fan trots att vi hade skithög musik på.
Hahahah sen den där jävla fontänen vid centralen också. Där hoppade jag och Alle av och började springa genom och Mary, Joanna och massa andra är bevis för dom såg tydligen mig haha. Men sen var det bara att sätta sig i bilen blöta igen. Senare på kvällen drack jag med Marco och ja, asså mer kommer jag inte ihåg. Och igår när det var skitfint väder träffa jag Rico och Igge, chillade och drack den dagen också och nu idag verkar det bli fint väder igen så man får väl se vad som händer.
Men iallafall så lägger jag upp bilder och videofilmer från Alles student senare när jag fått dom.

Liten sammanfattning av BUP mötet

Var som sagt hos BUP igår och ja vad ska man säga. Det var ganska underhållande faktiskt dom tog mig som om jag vore .. Ah jag vet inte vad men iallafall.
Jag skulle vara där klockan två och jag började gå tio i två. Jag visste att jag skulle komma försent samtidigt som jag halsade mina två 500 mililiters burn. Min puls gick i 104 och rico smsade mig att ta det lugnt. Sen precis innan jag går in röker jag klart min cigg också innan jag går in och hälsar på själva bup tjejen, har tillochmed glömt hennes namn nu.

BUP tjejen: Hej, så jag känner att du röker.
Jag: Va? nejnej asså .. Ah jag typ .. Stog brevid en kompis nyss innan jag kom.
BUP tjejen: Hehe jaså så du drar fortfarande med sånt där.
Jag: Haha nej okej.
BUP tjejen: Så du röker?
Jag: Du menar brunt och grönt? Jaja absolut!
BUP tjejen: Jag syftade faktiskt på vanliga cigaretter.
Jag: Jag med! Glöm det här ..
BUP tjejen: Det var ju lite roligt men samtidigt konstigt att du drog upp mer illegala när vi bara pratade cigaretter.
Jag: Vadå kan man inte släppa lite drivningar eller? Låt oss låtsas att jag aldrig ens sa det där ..

Haha hela mötet var bara sjukt. Kan berätta mer utförligt men då får det bli nästa gång jag går dit och det är om två veckor. Men nej nu måste jag hjälpa min mamma med en studenplankat eller var det heter. Alle tar ju studenten imorgon!

BUP möte imorgon då

Då har man BUP möte imorgon då. Måste gå på den här eftersom jag missade förut. Sen har jag soc möte inplanerat också eller vad man nu säger men där vet jag inte när. Dom ringer väl snart men dom sa iallafall att dom skulle börja med sin utredning. Sen ska jag möta Rico efter bup mötet sen vet jag inte så mycket mer om morgondagen. Men nu ska jag iallafall käka lite chips, seeyah.

Pappa checkar

Sitter faktiskt och små garvar lite med mig själv bara av tanken kommer upp. Igår när min pappa sa att han skulle komma varje kväll och checka mig så att jag inte skulle sticka ut. Ger bara ett lycka till och säger redan nu varsegod och kom men du kommer inte hitta mig hemma. Vill du snacka med mig så fine men inte så länge du ska leka vakt jag behöver inte en till tack.


Haha ännu mer shit ..

Då kom man hem efter att träffat älsklingen en snabb stund. Och ja, räcker inte det med att jag redan har 500 vakter efter mig nej då ska jag få 500 till. Min pappa tillexempel som jag ignonerat och inte tagit emot några samtal på mer än en månad nu är skit arg på mig, plus att han hört om allt jag gör vilket han inte kunde tro. Har ju alltid spelat ängel. Menmen ..
Han terra min mobil nu när jag va ute med Rico och fan jag visste inte att han hade kommit med motorcykel hem till mig för att leta efter mig, tror ni inte jag mötte honom utanför min port precis när jag kom hem också. Bara jag väntat en jävla minut extra och missat honom men neeej! Vilket sammanträffande! Rätt åt dig tänker säkert vissa men vafan haha, det här är ju lite kul jag underhålls av det här. Även om jag känner mig ganska taskig mot mina närmre. Mac bror tillexempel får ju skit när mamma och pappa drar värsta förhören på honom, hur längre pallar man det egentligen? Och allt det pågrund av mig. Säger bara förlåt, men det här kommer inte sluta.

Åsikter, nej jag menade inte er

Jag måste bara berätta för er som började undra när jag skrev att jag inte riktigt bryr mig om alla åsikter om alla som är emot det jag gör och då menar jag inte ni läsare över internet utan folk jag känner eller folk som bor i mitt område.
How ever så verkar det som om min mamma lugnat ner sig lite, asså hon är sjukt konstig ibland. För er som läste vilket psyk anfall hon fick igår fattar. Men det konstiga är att idag ger hon mig pengar och grejer, gick och köpte cola när jag bara sa för mig själv att jag hade lust på det.
Grejen är att jag är precis som min mamma långsint, så det här förvånar mig grymt mycket att hon bara ändrar sig sådär. Snart lär hon väl få ett utbrott igen. Iallafall nu är det cola drickande och ja .. Ciggpaus, peace out.


Nu hamna man här igen

Försökte faktiskt gå från datorn ett tag och faktiskt prata ut med min mamma även om jag tidigare kände att jag inte pallade och bara ville undvika henne. Men eftersom hon redan skrikit klart på mig så var det hon som inte ville snacka mer utan bara gick och la sig.
Iallafall jag gick ifrån datorn, kollade slutet av filmen click, sjuk film som jag visserligen sett förut men ah. Sen åt jag några mackor, rökte och faktiskt pratat med mirre! Hon ska nog komma ner snart så snart träffar jag henne också haha.
Men ah har snackat ut massa problem med henne som jag alltid kunnat göra och nu hamna jag tillbaka här. Vill på något sätt sova men kan inte är fan för pigg.

Mamma som kommer med kniv

Hon är för fan sjuk i huvudet ibland. Okej jag kan förstå hennes ilska och så och jag är ju ett problembarn för henne och har nästan alltid varit det men vadå. Nyss kom hon in i mitt rum med en kniv och skrek som ett jävla psycho, kommer inte ens ihåg hälften av vad hon skrek för att jag inte ville lyssna men det som fastna på mig var att hon sa jag förbjuder dig. Exakt, hon förbjuder mig att vara med vissa personer. Jag säger redan nu att hon inte förbjuder mig till något, visst jag ska visa respekt till henne och försöka ordna upp allt, men jag tänker fan fortsätta träffa vem jag vill.

Wiho det börjar vända lite

Mac kom tidigare än jag trodde faktiskt! Han kom nyss och hämtade Valentino för att lämna hem honom och dumpade av några cigg åt mig så nu fan blir det smoke time asså. Det börjar ju vända lite, men nu har visserligen min mamma slutat jobbet så hon lär väl vara hemma när som helst och eftersom alla mina brorsor säger att hon är så jävla irriterad på mig ja då lär det väl bli andra världskriget här snart. Som sagt försöker jag undvika henne ändå pallar inte tjafsa. Senaste gången sa hon något med att jag kommer få käka sura äpplen resten av livet vafan hon nu fick det ifrån hahahahahah!

Allt för en cigg?

Såhär ligger det till. Jag har haft en otroligt dålig dag idag och med bara två cigg. Det första jag får höra när jag vaknar av min bror Mac är du ligger i skiten och kommer få så mycket problem när mamma kommer hem.
Okej, kul. Och två cigg på hela fuckade dagen, ännu mer kul. Och Mac som har ett ciggpaket är ute, så underbart kul!
Nej fan, så jag ringde honom och fråga om han kunde komma med cigg och han sa att han inte skulle hinna det nu men om jag var så jävla desperat så skulle jag kunna komma ner till pendeln för han ändå skulle åka förbi solna och då kunde han dumpa av några cigg vid pendel dörren.
Allt för en cigg va, så jag springer ner till pendeln och väntar på tåget i tio minuter, när den väl kommer så är han inte där? Jag ringer upp och får reda på att han blivit utslängd av kontrollanter kan allt bli bättre på något sänt? Allt för cigg, helt i onödan!


I'll be hating by the seasons so fuck yall who hating for no reason

Man, I got Summer hating on me
Cause I'm hotter than the sun
Got Spring hating on me
cause I ain't never sprung
Winter hating on me
Cause I'm colder than ya'll
And I would never, I would never,
I would never Fall
I'm being hated by the seasons
So fuck ya'll who hating for no reason!


Öhm problem?

Är det förvånande om att jag skriver om det? Nej knappast inte eftersom det nästan alltid känns som mitt liv levt i problem. Jag har snart soc möte efter att min mamma bustad upp mig riktigt hårt mot dom, men det är lugnt. Där har jag bara mig själv att skylla eftersom våran relation blivit så jävla mycket sämre och jag har faktiskt försökt fixa upp det den här veckan men nu är det nere i helvetet igen. Jag gjorde ett misstag och tog ut min systers 8 åriga son Valentino ut mitt i natten även fast jag skulle passa honom hemma. Som min mamma kom på också, kom hem med honom vid tre på natten och stack ut igen för att träffa Rico och kom sen tillbaka 9 på morgonen. Det blev iallafall inte kl 10 som sist haha, nej men seriöst. Nu har jag problem där, sen med min syster för att jag drog ut hennes son, förstårligt men ja det är ju inte bara det som gör att dom är på mig hela tiden. Det är deras jävla åsikter precis som era andras jävla åsikter. Jag vill inte höra, jag lyssnar inte ..

Hur som helst måste ta och laga lite frukost åt Valentino, vaknade för ungefär en halvtimme sen och gjorde bara flingor åt mig men han vill ha omelett så time to do it.


Årets första calippo



Like fan vad jag älskar den här glassen. Favoriter bland GB glassarna annars är det ju ben&jerry's som gäller haha. Idag kom iallafall årets första calippo glass för mig och känslan var .. Otrolig! Det är bara att sticka ut och köpa en calippo för fan, det är dagens tips säger vi.
Nu måste jag iallafall plugga, ja plugga. Folket läste rätt, jag gör faktiskt det. Okej det gör jag inte men nån gång måste bli första gången och nu gör jag det. Måste fan skriva klart en uppsats och två grejjer på engelskan annars blir det IV och dit ska jag fan inte.

Två grejer jag inte gillar nu

Ett, min katt borde lära sig hållakäften och sluta mjaua runt asså jag orkar inte. Jag orkar inte och orkar inte. Hon vill ju typ aldrig komma till mig annars men när hon är i sin kåtperiod då ska hon bara hänga på mig och nej .. Jag orkar inte.
Och två, mc donalds! Ni gjorde mig besviken fan haha. Käkade den där mcfeast extra cheese och .. Nej inget speciellt alls med den förutom att den är större än vanliga, men annars föredrar jag nästan den vanliga mer. Konstigt eftersom jag gillar osten så jag trodde den skulle va skitgod men inget speciellt faktiskt.


Dumb-shit

ÄRLIGHET

Ditt äldsta hångel? -  6 år äldre

Vad tycker du om kärlek? - Haha!

När kramade du någon sist? - Idag

Saknar du någon speciell person? - Rico

Har du svårt för att bli kär? - Vadå kär?

När kysste/hånglade du med någon sist? - Igår

Ångrar du det? - Nej

Är du singel? - Nej

När fick du senast en komplimang? - 20 minuter sen

Har du hånglat med någon av samma kön? - Vem har inte?

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: - Inom det jag kommer ihåg så nej

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - Haha ja

Gjort något riktigt dumt? - I'm bad to the bone honey, jag lever dumt

Gjort något du verkligen ångrar? - Ja

Varit nykter på nyårsafton? - Hell fucking no!

Åkt ambulans? - Hm .. Nej faktiskt inte?

Gjort nåt olagligt? - Ja

Bråkat med din pojkvän? -  Ja

Tar du droger? - Alltid

Dricker du? - Yezzör alltid!

Vilka kläder sover du i? - Underkläder

Vad hatar du verkligen? - Dåliga dagar

Varit kär? - Jo..


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - Jag

Såg dig gråta? - Kommer inte ens ihåg

Fick dig att gråta? - Kommer inte ens ihåg här heller

Du delade en drink med? - Marco bror

Du gick på bio med? - Alle bror och Suzi

Skällde på dig? - Typ mamma?


FEM FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDE:

Är du singel? -
Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ingen aning

Kärlek eller sex? - Kör bara

Har du varit kär i någon? - Men har jag fan inte svarat redan?

Finns det någon för dig just nu? - Yes!

KÄRLEK:

Har du kysst någon idag? - Nej

Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja

Har du ett förhållande? - Ja

Har du varit otrogen och om ja, varför? - Pass ..

Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - Pass igen ..

Är du romantisk? - Ibland kanske

Är du svårflörtad? - Haha ibland här också

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja

Har du nångång slagit någon? - Ja

Har du lekt med någons känslor? - Ja

Länge höll ditt längsta förhållande? - No idéa

Hur länge var ditt kortaste? - 1 dag ^^

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Har redan min älskling

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Haha när jag va mindre ja

Är du en bra pojk/flickvän? - Fråga my boy

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Öh?

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nejnejnej!

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Fan vet jag kanske det

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Har dumpat faktiskt

Övrigt
Vad är klockan nu? - 16:41

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Playahead, blogg.se och facebook

Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Oj fan .. En månad eller mer?

Lyssnar du på musik just nu? - Ja såklart

I så fall, vilken låt för tillfället? Lil Wayne <33

Vem ringde dig senast? - Sevda

Går du i skolan? - Det är ju meningen så men gör jag?

Har du varit i skolan idag? - Nej! ^^



Han kom inte

Angående igår så kom inte den där glassbilsförsäljaren .. Eller det kanske han gjorde för han skulle komma vid tre men Rico uppehöll mig i telefonen och fick mig att dra därifrån haha, eller nej faktiskt det var jag som ville gå. Men idag hade vi iallafall bara halvdag fan va skönt, är ledig i fem dagar nu.
Ska iallafall dra och köpa en Burn nu och cigg och sen får vi väl se vad som händer. Måste ringa Sevda också och höra på hennes problem, men först måste jag bli av med Rico från telefonen, vilket inte kommer gå.

Lil Wayne goes BOOM

Jag säger bara, sån sexig låt, sån bra låt, sån .. Underbar Lil Wayne! :D


Hoppas glassbilsförsäljaren kommer imorgon haha

Haha jag kom på en sak fan, imorgon är det tisdag vilket betyder att den där flörtande glassbilsförsäljaren kommer komma till min skola. Fortfarande fattar jag inte varför han kommer till en skolgård, ofta folk ska köpa glasspaket men iallafall. Hittils har han kommit varje tisdag, två gånger. Drev på som fan med honom båda gångerna så han lär väl komma tillbaks imorgon också :D
Nej nu ska jag äta mosters gudomliga pannkakor sen spela lite spel med barnen. Syrrans barn är på besök här idag och vem måste ta hand om dom? Jo jag, fan va typiskt.



Gårdagen blev liite knasad

Inte för min del direkt men det blev nog lite för mycket alkohol för Amanda mot slutet. Jag träffade även hennes syster Matilda som även var min barndomsvän och henne hade man ju inte sett på år så det var ju kul att träffa henne igen. Kom iallafall ihåg att jag själv blev lite för full mot slutet och kallade henne hela tiden Amanda haha. Aja, Rico kom också senare med några andra och ja annars hände inte så mycket mer än att två civilpoliser tog mig och Marco precis när vi planka över. Haha trodde det va två vanliga människor när dom fråga har ni ingen biljett eller, tur att jag inte öppna min mun. Var ju påväg att ge honom en high five och ba neeej broor du vet ju hur man gör! Hahahaha, han hann precis dra upp sin polisbricka asså fuck, varför ska polisen ha vår familj som favorit?

Ny stimorol chocolate taste

För det första så vill jag bara påpeka att jag är smått små packad så det här med att beskriva stimorols nya tuggumi kanske inte går så bra. Men vadå jag har varit på systemet nu med min bror Mac, Marco, kalla honom vad du vill. Vi knäppte upp några cider på balkongen och ska spara vodkan till senare ikväll. Iallafall så skulle jag köpa ett nytt tuggumipaket idag och såg att stimorol har fått en ny smak, chocolate goes caramel. Jag blev jävligt nyfiken som säkert ni alla andra också skulle bli men jag vet inte om jag ska rekomendera den alltså .. Visst prova om ni är nyfikna men första smaken är lixom lite för mycket choklad och .. Ah, man mår nästan illa av att tugga på det. Smart idé men jag vet inte riktigt om den funkar enligt mig.

 

 

 


Så lätt är det inte

Försöker skriva ner någon slags dagens planering men så lätt är det inte att koncentrera sig när Mac bombar guitar hero och försöker få fem stjärnor haha. Men hur som helst blev det ingen skola idag. Känner på mig att alla där nere är jävligt irriterade på mig, speciellt lärarna. Men jag har faktiskt sagt till mig själv att bättra mig nu efter helgen.
MEN FÖRST .. Ska jag ta den här helgen galet. Måste dra till hemköp snart och ta ut pengar, sen ska jag och Mac ner till systemet för senare ikväll drar vi ut med Amanda till stan och jag vet inte. Träffa älsklingen blir det nog också.
Iallafall, skriver nog senare ska dra till hemköp nu.

Älskaa



be Wayne Gretzky
Take the bitch to South Beach and fuck her on a jet ski
Lil Wayne, Lil Wayne, Lil Wayne <33

La la la på haters

Vad ska jag säga egentligen? Folk som snackar, jag låter dom snacka för det tar ingenting på mig. Är det någon jag ens är villig att lyssna på är det min egna bror. Men han verkar ju inte ens kunna snacka som en normal människa?

Vadå gravid?

Ja då var jag och huligan brorsan på besök hos min blondin syrra. Hon har verkligen hakat upp sig på att jag är gravid eller ah, hon tror ju att är det fast jag har sagt åt henne flera gånger att jag har min mens just nu faktiskt. Eller ah inte direkt men jag vet ju att jag inte är gravid fan haha.
Visst jag har sagt att jag vill bli tidig mamma och att jag vill bli gravid och att jag faktiskt ska skaffa barn snart också. Men bara för att jag klagat på att jag så ofta mår illa också så har hon riktigt hakat sig upp på det här men seriöst nu. Det är min mage som är helt fucked up och jag mår ofta illa efter att jag ätit, visst folk säger åt mig att jag ska kolla upp det där med läkare och skit. Ja har jag sagt men jag pallar fan inte med sjukhus och skit. Men iallafall, nej jag är inte gravid. Inte än ..

Fredag och jag mår illa!!

Alltså ey vad är det här för nåt. Det är fredag och jag mår illa som fan. Varför ska det här just hända mig på lediga dagar eller påbörjade helger? Jag som skulle ut och dricka! Funderar på att ringa Assi och säga att jag nog inte pallar med det idag men hallå .. Jag är ju känd som alcohoe i mitt område, jag kan inte bara skippa det här. Nej nu får jag bli bättre för fan! Annars sticker jag ut iallafall ..

Igår var jag förresten ute med min kära Rico, vi var tvungen att snacka allvar plus försöka tänka ut bästa lösningen att snacka med min bror på bästa sätt omhur vi känner för varann. Rico är trots allt min brors bästa vän, och nu är han med hans lillasyster lixom, hur låter det? Men vi kan helt enkelt inte hjälpa det.

Def Jam Icon

Hm, får se nu. Ska snart gå och köpa cigg och sen ringa Assi. Vi ska typ dra till basketmatchen i solna hallen. Nu sitter jag iallafall och tittar på när min brorsa spelar Def jam icon, man blir fan fast i det spelet det är skit kul. Spelet går ut på att klä sig som en hiphopare och slå ner andra hiphopare. Det roligaste i spelet är ju att man fan kan börja break dansa mitt i fighten haha. Skitbra spel faktiskt.


Glassförsäljaren flörtade med mig

För det första, jag förstår inte alls varför jag försover mig hela tiden. I en period var jag faktiskt riktig duktig på att gå upp men nu så fort larmet går stänger jag av det på en gång och somnar om inom dom närmsta fem sekunderna. Så fort går det och så enkelt är det. Idag kom jag inte till skolan förrän vid lunch och var bara med på två lektioner, men .. Bättre sent en aldrig som man säger =)
Sista lektionen kom iallafall glassbilen till vår skolgård. Och vem vet vad han gjorde där egentligen han sa det själv att han inte visste vad han gjorde där när massa barn kom och skrek vi vill ha glass!
Iallafall gick jag ut från min lektion med Tsenat och Pelin för att prata med honom. Och han la in en riktig flört på mig den där 30 åriga glassförsäljaren. Yuck .. Såhär led väl vårat samtal:

Jag: Vad gör du här?
Glassförsäljaren: Det vet jag inte ens själv.
Jag: Men kom tillbaka nästa tisdag.
Glassförsäljaren (med ett leende.): Vad händer då?
Jag: Öhm .. Jag ska köpa glass?
Glassförsäljaren (med en liten ledsen min nu.): Aha ..
Jag: Ja, så kom hit varje tisdag jag ska bli din stamkund.
Glassförsäljaren: Jag kan komma till dig istället, vart bor du?
Jag: Haha va? Nej jag ska köpa glass här i skolan, så kom nästa vecka.

Macka med smält ost :D

Kom nyss hem efter min och Assis lilla ciggtur. Det är ofta vi tar våra ciggpauser har jar märkt, så fort vi är sugna ringer vi lixom varandra.
Iallafall under våran ute tid pratade jag med en kille i telefonen också och då underhöll Assi sig själv med att bränna upp mitt ciggpaket! Hon höll tillochmed på att bränna upp mina två sista cigg och fick panik och började ropa mitt namn haha.
Aja nu är jag så jävla hungrig, ska ta och äta mina populära micro mackor med smält ost!


Ska snart träffa Assi

Sitter här och dricker sån här vitamin grejj. Vad dom nu heter? Vad heter dom egentligen, sån där brus tablett som man lägger i vatten. Iallafall, exakt det dricker jag nu. Skitgott faktiskt! Påminner om energidryck :D
Kom iallafall  hem för ett tag sen och ska möta Assi ett litet tag klockan fem. Ta en cigg och luffa runt lite.
Idag försov jag mig igen till skolan,  en morgon lektion missa jag. Eller två kanske det va. Eller egentligen jag kom ju till skolan men gick inte på någon lektion på hela dagen faktiskt. Hahaha eller jo sista som var engelska. Annar snackade jag bara i mobilen hela dagen. Med Rico, vi ska snart gifta oss pratade vi om.

Såhär blev det

Nu är jag helt klar med mina naglar och såhär blev resultatet.

                        





Inte världens bästa bilder men jag hittar ju inte den jävla digitalkameran, så himla irriterande >.< !! Iallafall nu ska jag och Marco dra ner till affären och köpa choklad och cigg så vi hörs!
        


 

Snart dags att fixa naglarna

Tur att jag träffade Tsenat idag för hon hade ju mitt lim för naglarna i typ tre dagar. Haha skulle fixa mina naglar för länge sen men varje gång vi träffades glömde vi båda lixom bort det. Men nu idag fick jag äntligen det så nu är det snart dags att fixa naglarna. Men först ska jag dunka lite musik.

Minestra soppa

Kom precis hem från min och Tsenats lilla rundtur haha :D Vi mötte på Khaled och Laith också och nån tjej som jag inte ens kommer ihåg vad hon heter nu, förlåt men man glömmer ju.
Nu är jag iallafall så jävla hungrig och håller på att laga min italienska soppa hahahaha!! Men den är faktiskt skitgod. Man har spaghetti men man bryter dom lixom i små bitar, kokar upp det i buljong och lägger sen i mozzarella skivor i. Och fatta vad gott det blir när mozzarellan smälter :D

Övernattning på balkongen!!

Det är något som är så jävla nice! Alltså jag rekomenderar det till tusen men när det är fint väder då. Hahaha, inte som om man ska sova i slutet på hösten men ja. Ett fint sommarväder, klar natt. Då finns det inget bättre än att dra ut madrassen på balkongen och sova där ute. Så himla nice! Nu har jag inte gjort det på länge. Senast var väl förra sommaren tror jag. Men snart är det dags igen.


 
Bilden är från förra årets övernattning haha.

TILLÄGNAD TILL ALBIIN..

.. Som, inte stör mig men vi kan ju fan inte sluta snacka och .. Det är ditt fel det har vi ju också kommit fram till hahah. Tog iallafall en minut ledigt för att skylla på dig lite, hoppas du inte blir arg nu, ska gottgöra den där minuten :D

Grillning, cigg och cider

Det är så jävla fint väder nu och vad passar bättre än en grillning? Grillade iallafall med min systers barn i älvsjö. Jag och brorsan är här och drack cider och rökte lite övevdrivet så är ganska så lullig nu. Trevligt, trevligt .. !!

Fan va mitt hjärta dunka ..

Fick precis reda på vilka problem du har. Jag har iförsig alltid vetat att du haft problem men så illa nära som det blev i torsdags, det får fan mitt hjärta att dunka i tusen. Jag är inte rädd, det är inte det. Jag vill bara att ingenting ska hända dig speciellt när du varit så nära sånna upplevelser så många gånger. Och jag vet att du inte vill blanda i mig i det här, att jag också kan få förhör och problem och massa shit men alltså oss två emellan. Jag vet att du ställt upp och fortfarande ställer upp för mig, så därför ska jag ställa upp exakt för dig också. Alltså tänk på det, och glöm inte bort det. Hör av dig när som helst, när du vill fråga något, ha hjälp eller bara snacka ..

NY DAG EFTER VALBORG!

Ja nu är det egentligen ny dag. Kom precis hem efter en grymt rolig kväll. Mariepol hamnade men iallafall inte i som min syster varnade mig för, men jag var nog ändå ganska så påverkad men som sagt. Hade det lilla kvar för att kunna kontrollera mig. Iallafall hade jag sjukt roligt, hur var eran valborg då? =)

RSS 2.0