Nu är man redo

Nu har man fixat sig och är redo för en heltrevlig valborg med tjejerna och alla andra. Klädseln klar, sminket klar, vodkan klar, ciggen klar. Väntar bara på signalen kan man väl säga sen är det out, out, out and have a hell of fun!

Kattjäveln "taffsade" mig på brösten

Asså jag har så jävla ont på mitt bröstkorg och jo varför? För min katt fan klöste mig där, skit ont gjorde och gör det. Har värsta såret där. Kunde inte gå i urringat idag heller, stackars mig.


Valborg!

Jag känner mig så mycket bättre nu än igår. Lite trött bara. Kan verkligen inte fatta hur jag mådde så illa  helt plötsligt och bara låg på soffan som en jävla jag vet inte ens vad .. Spydde ju fyra gånger också! Men är ändå glad att det var igår och inte idag, för idag är det valborg och det menas med festa järnet!
Ska snart möta Rico och hämta en vodka flaska och sen ska jag väl väcka upp brorsan så att han kan dra ner till systemet och köpa vin som mamma beordrade honom. Fast det är nog dags att väcka honom nu förresten.

Sväljer happy caps

Happy caps, som dom säger att man ska få hallinicationer och skit av. Det är bara skitsnack, speciellt om man sväljer en. Men nu har jag tagit tre så kanske blir man lite gladare iallafall. Annars blir det whiskey dags med Antonio, syrrans man.

Tillfällig flyttning

Ja så nu bor man i älvsjö med syrran. En tillfällig flyttning sen får vi se hur det blir, kanske ska köpa terminskort och bo här till sommarlovet om inte längre. Asså jag vet fan inte vad det är som är fel med mig men det känns som att jag inte kan bo hemma nån mer. Har ju sovit hos min syrra ett tag och idag när jag gick hem för att duscha och hämta lite grejjer och ta med så blev jag lixom så jävla deprimerad så fort jag kom in i lägenheten, fuck this shit, förlåt asså men jag pallar inte. Något är fel men vad? Och hur fan blev det såhär? Jag är som jävla hyper och överglad hela tiden ..

Standing Soldiers

Sån himla fin låt, måste bara lägga upp den :') Vet inte varför men har bombat ihjäl den just idag haha.


Min nya bloggdesign!

Som ni säkert vet så har jag varit väldigt oaktiv eller aah, helt oaktiv i typ två veckor nu men ville vänta tills min nya bloggdesign blev klar och nu äntligen är den det! Är så jävla glad och stolt över den, tack Christina :D <33
Vad tycker ni själva, LÄMNA KOMMENTARER FÖR FAN hahah ni måste erkänna att den passar mig peeerfeeect!!

RSS 2.0