Chacaron, Chacaron!!

Tråååkig SO lektion vi hade när hon bara babblade på förut. Asså jag svär vår lärare kan snacka om hela sitt liv vad är det här för nåt jag höll på att somna. SOM TUR ÄR snackade hon bara i tjugo minuter sen fick vi gå till datasalen. Asså det är meningen att jag ska skriva om mitt grupp arbete som jag gör med Pelin, Dorina och Melissa men jag har andra grejjer på tankarna jag är så himla okoncentrerad nu. Sitter och garvar med Suzi åt den här chacaron låten hahaha njuuut!

Tråååkig SO lektion vi hade när hon bara babblade på förut. Asså jag svär vår lärare kan snacka om hela sitt liv vad är det här för nåt jag höll på att somna. SOM TUR ÄR snackade hon bara i tjugo minuter sen fick vi gå till datasalen. Asså det är meningen att jag ska skriva om mitt grupp arbete som jag gör med Pelin, Dorina och Melissa men jag har andra grejjer på tankarna jag är så himla okoncentrerad nu. Sitter och garvar med Suzi åt den här chacaron låten hahaha njuuut!


En kort sammanfattning

Jag har totalt glömt bort att skriva här känns det som haha, förlåt förlåt! Men min helg har varit lite borta .. Eller jag har varit borta och helgen har bara varit seg.
Har varit i solna ungdoms café både i fredags och lördags. I fredags hände inget speciellt allt, Igår däremot var det väl lite roligare men ändå den här helgen har varit helt seg!
Jag och Assi fick iallafall jordgubbs vodka av Mika. Det var ju inte direkt mycket så man kan väl säga att efter två minuter var "vattenflaskan" slut. Sen skulle vi ända till hagsätra också på någon fest men vid slussen så ville hälften gå och äta och jag och Assi pallade inte med det då så vi åkte tillbaka till Solna.
Sen när Assi och alla gick hem så träffade jag Sevda och vi gick för att äta på max där sen men fan det var överfullt där vid halv ett tiden. Asså jag fick vänta i en halv timme för att få min mat! Vad fan är det för något, jag doooog av hunger!





Är så himla irriterad på mig själv!

Jag är så jävla irriterad på mig så det finns inte! Nu undrar ni säkert varför men jo det ska jag säga er, den jävla film intervjun. Jag visste exakt vad jag skulle säga och det lät så himla bra när jag hade övat för mig själv men sen helt plötsligt när jag väl var där så fick jag typ världens blackout och berättade inte ens hälften av det jag planerat att jag skulle säga! Och det som hade låtit så himla bra bara jag sagt allt jag skulle säga, nej då glömde jag totalt bort allt bra.
Nej, skit i den rollen dom kommer ändå inte ringa mig. Men det betyder inte att jag ska ge upp. Jag ska kolla runt nu om filmer söker skådespelare och då ska jag slå till och då ska jag göra det bra också!
Jag vet inte jag kanske är överdrivet irriterad bara för att jag är trött också, det är något konstigt med mig jag tror jag har brist på någon vitamin eller nåt för jag är överdrivet trött hela tiden! Det här är andra veckan jag somnat i soffan varje dag jag kommit hem från skolan .. Unfuckingbelieveable!


Från bildlektionen haha.

Försov mig

Godmorgon! Eller ja .. Godmorgon .. Försov mig idag igen! Fast det var ett tag sen faktiskt .. Menmen, jag har typ gått igenom halva min garderob bara nu imorse jag vet ju inte vad jag ska ha på mig! Plus att det är idag jag ska göra den där film intervjun, vi får se hur det går men jag är iallafall skit nervös!
Jag har inte ens hunnit sminka mig än, äta frukost, fast jag måste gå om typ en kvart men det ordnar sig väl ändå. Jag tvingar bara Sevda att följa med mig till mc donalds vid lunch tiden haha.
Alltså jag måste bara få berätta en väldigt konstig grejj, det här är så konstigt. Jag la mig tidigare igår för att jag skulle orka upp idag, ändå är jag lika trött som alltid! Nej förresten, jag är ännu tröttare än vanligt! Mina ögon svider fan av trötthet jag vill bara blunda och somna igen, gud va skönt!
Om jag lägger mig sent och går upp tidigt då blir jag bara trött. Men lägger jag mig tidigt för att gå upp tidigt, vilket egentligen man borde bli piggast av, ah då blir jag så jävla trött så det känns som jag inte sovit på tre dagar, so wierd!

Ska snart dra till matchen

Jag skulle få tag i Alle men han har ju inte varit hemma på hela dagen, hallå bebis du som skulle hjälpa mig!? När jag kom hem var iallafall Marco här som gick och köpte cigg, sen om ungefär en halvtimme ska jag möta Assi först och sen Sevda sen ska vi gå till Solna hallen för att möta Tsenat.
Måste fixa till mitt smink lite, försöka få tag på lite mer pengar och sen är jag nog redo för att gå ut. Eller nej juste måste ju byta tröja också, upptäckte att den som jag hade på mig var ganska så smutsig, men den är ju vit så.
Jag funderar faktiskt på att ta med mig lite vodka faktiskt (A) fick så lust på det haha. Inte in på matchen nejnej så dum är jag inte, men att dricka lite nu innan med Assi eller nåt. Sen får vi se hur länge jag är på matchen för jag skulle åka till kista med Sevda sen, hon kanske skulle träffa någon kille där också. Jaja vi får se hur det blir, nu måste jag fixa mitt smink iallafall, later!

Svenska goes boring

Helluuu everybody! Sitter på min svenska lektion nu och ska leta fakta om författaren Mats Wahl. Eller ja letar gör jag direkt inte men det är meningen att jag ska göra det, men jag ska faktiskt alldeles strax börja. Ska bara kolla in min blogg, facebook och allt det där haha.

Iallfall, det här är min sista lektion innan lunch och jag är så jävla hungrig jag hoppas det blir god mat annars dör jag.

Efter skolan tror jag att jag ska åka till Tanya men jag är inte helt säker än. Hon ville iallafall att jag skulle komma till henne men jag vet inte om jag orkar åka ända till älvsjö bara för att vara där i några timmar. Plus så har jag och Sevda planerat att vi skulle vara med varann idag men det är inte helt säkert heller så vi får se hur det blir med det.
Nej nu måste jag leta fakta om Mats Wahl, ska ju skriva en uppsats om honom och jag ska få minst ett VG har jag bestämt.


Sheer Cover Mineral Puder

Idag träffade jag Assi! :D <3 Har saknat henne även om det inte var så jättelänge sen vi träffades. Men det var inte igår heller men nu så idag fick jag äntligen träffa henne.
Sitter här och tänker nu på vad jag ska säga till min mentor Ami imorgon. Jag skolkade ju från dom sista två lektionerna och sa att jag skulle gå till "tandläkaren" den klassiska repliken haha. Hon såklart bad om att jag skulle ta med mig ett intyg imorgon och jag sv<rar inga problem.
Aja, får dra min ängla blick och säga att jag glömt den och förhoppningsvis glömmer hon det! Iallafall så berättade jag för Assi om den här rollen jag ska söka in till och hon bestämde sig på en gång att också komma till min skola då bara för att själv bli intervjuad. Så på onsdag kommer Assi!

Jag ska alldeles strax gå och äta min Ben & Jerry's cookie dough, den är så jävla god! Har sagt det förut och säger det igen, det finns ingen godare glass än Ben & Jerry's, går inte ens att utmana, nej och nej!
Säger bara att den glassen är väldigt suktande, sitter bara och tänker på den nu men innan jag ska ta den så måste jag eller rättare sagt min syrra beställa Sheer Cover Mineral Pudret åt mig. Riktigt bra är dom, det finns flera olika nyanser och produkter på deras hemsida. Värt att kolla in http://www.sheercover.se/

RIP FARMOR! =(

Kan inte skriva, kan inte berätta, kan inte förklara, kan inte förstå hur ont det gör och hur du helt plötsligt bara försvann. Och att du alltid betydd något så otroligt för mig, du var min röst när jag var liten och inte kunde förstå, du var mina ben när jag själv inte kunde utstå.
Alla problem, vad ska jag säga? slagen som träffa varje familjemedlem. Men du var så stark, du var något att se upp till. Och jag kan fortfarande inte fatta att du är borta. Imorgon ska pappa åka till Italien, när han berättade att du dog igår, så var det som om någon tog en kniv och skärde bort en bit av mitt hjärta, bara för att jag skulle känna smärtan.
Nonna du hjälpte mig alltid! Det är klart att du alltid hade en plats och fortfarande har det i mitt hjärta.
Jag kommer ihåg när Nonno ibland blev galen på mig och mina syskon och inte lät oss komma ut, men du kom alltid och öppnade efter ett tag och sa '"Il bambina il relativo buon ora, viene con me."

Du kom med dina kakor som bara du kunde göra, du gav mig dina kramar som bara du kunde ge.
Fan jag försökter tänka positivt! Som tillexempel jag vill inte att du skulle ligga på ett sjukhus och lida och ha ont, men det är så jävla svårt. Att helt plötsligt vara utan dig .. Nonna eravate  .. Siete il mio angelo.

Jag säger bara vila i frid, rest in peace, resto nella pace. Per sempre lo amerò!

Tusen gånger starkare

Jag är sååå trööött alltså, jag somnade i soffan mitt i Glamour och vaknade typ nyss. Och såhär har det varit hela veckan jag har verkligen varit skittrött. Vänt på dygnet totalt.
Hela den här veckan har jag gått och lagt mig runt fyra på morgonen och vaknat tre och en halv timma efter det, men jag vet inte jag blir så himla pigg på natten även om jag varit jätte trött hela dagen så försvinner det helt när kvällen närmar sig.
Iallafall, på sista lektionen i skolan idag kom en lärare och delade ut papper om en regissiör eller nåt som skulle komma till vår skola för att söka skådespelare till en film. Tusen gånger starkare kommer den heta och dom som ska komma för att intervjua elever kommer nu på onsdag och jag säger bara här och nu. Jag ska låta dom intervjua mig, och jag ska ta mig till en provspelning that's it!

Onödigt patetisk? ..

Hahaha, jag vet inte hur jag ska börja skriva det här men .. Fick ju ett meddelande av en kille förut där han skrev alkolist bre du vet inte ens vad hink är. Bara jag som inte fattar någonting av det där? Och sen skrev han något med att jag försöker leka ball. Asså vad snackar du om? Lyssna gubben, kom inte och säg att jag är alkolist när du sen ska säga att jag inte ens vet vad hink är. Alltså hör du hur det själv låter? Och det där med att leka ball .. Nej du jag har faktiskt ett liv som jag lever och det går inte ut på att leva ett falskt liv och leka ball. Snälla snorungar leker balla när dom dricker! Jag har inte ens bett dig bry dig om vad jag gör och inte gör.
Fråga mig om hink och jag kan svara på aaaallt! Va med mig i en hel helg och jag dricker som ingen annan kan. Mannen det du dricker på en hel helg är som ett shotglas för mig! Och så kommer du och snackar sådär? Haha ..
Jag är alkoholens morsa okej, jag födde den .. Och du tror inte att jag kan ta hand om mina barn?


Ska söka jobb!

Åt precis en grymt god carbonara som Alle gjort. Äntligen slapp jag göra mat idag med tanke på att mamma jobbar så himla mycket den senaste tiden.
På tal om jobb .. Hon hade en konversation med mig tidigare idag innan hon gick och berättade att jag borde börja söka jobb nu, att jag är tillräckligt gammal för det och att det nog börjar bli dags för det. Hm .. Say that again? Va? Jag? Jobb? Hur? När? Vadå? Ungefär något i den stilen blev mitt svar. Och mammas svar: Hållkäften båda dina systrar hade jobb i din åldern, sök någon deltids grejj bara, tjäna lite pengar. Du börjar på något enkelt som mc donalds.
Och jag vet att hon kommer tjata på mig nu hela tiden från den här dagen, så det är ingen idé att jag säger, jag ska. Som jag brukar göra. Orkar inte med hennes tjat så jag har redan mc donalds hemsida uppe. Vem kunde tro att jag skulle börja söka jobb? Men det ska jag faktiskt. 

Vafan är det med alla?

Alltså jag vet inte riktigt vad som fick mig på dom här tankarna till att börja skriva det här inlägget men jag fattar inte riktigt en grejj .. Jag undrar om det bara är jag som tycker det här men på tal om relationer.
Hur ska en relation vara? Tjejen och killen ska älska varann och tillbringa så mycket tid med varann som mycket och aldrig låta någon komma emellan dom, samt få ett riktigt jävla tråkigt liv. Tro mig, i längden blir det så.
Men ska det vara så? Nej säger jag bara .. Fel, fel.
För det första killar ska inte bli irriterade och dra värsta polisförhöret så fort tjejen säger att hon ska på någon fest eller liknande. Men tro inte att jag bara snackar till er. Tjejer ska fan sluta hänga på killen som om han vore ett jävla superlim got damn vad irriterad jag skulle bli om jag vore kille!
Och jag pallar inte ens gå in på det där med otrogenheter men det ska jag göra ändå. Vafan är det för löjligt? Låt killen vara otrogen och det gäller tjejen också så länge ni är tillsammans så är allt bra. Det är bara tänka i den här vägen din kille är otrogen so what? Om han älskar dig och kallar dig för tjej, så gör det bara att dom andra tjejerna är tillfälliga bitches som inte är något annat än tillfredstelelseredskap. Känner inte du dig ganska viktig då?
Asså shit kom igen, om jag hade varit gift jag hade fan inte sättit mig i ett jävla celibat som en nunna för det, haha nu tänker väl alla fyfan vilken oseriös tjej henne ska man inte dra sig in i ett förhållande med men tro mig jag tror alla föredrar det här hellre än att gå runt och vara svartsjuk och inte låta någon träffa någon.
Jag vet inte om det bara är jag som tycker såhär, kan inte förklara mig exakt hur jag menar eller känner heller men jag säger bara gaash fuck alla seriösa relations människor. Ni kan vara seriösa iallafall, även om ni är aning oseriösa .. Alltid ett extra plus för förhållandet believe that .. Got it?


Hmm ..

Alltså nej, det gick verkligen inte att gå upp idag. Gårdagen var fööör .. För rolig =)
När min bror drack vodkan med Monica redan då hade jag bestämt mig flera gånger för att lägga mig, sen blev det nej jag ska bara smaka en klunk. Monica häller upp ett halvt glas till mig med Schweppes och det ända jag hade i tankarna var "Nej men gud det är söndag. Jag har skola imorgon. " Inte för att jag borde tänka så mycket på det jag menar, det har hänt flera gånger att jag druckit under vardagen samt skoldagarna, men jag vet inte .. Jag försöker ordna upp betygen nu och så och eftersom jag vet hur svårt jag har att gå upp tidigt så är det nog inte bättre att börja dricka vodka.
Iallafall, jag känner inget bara sådär så jag drack upp det och skulle precis gå för att titta på tv med Alle, men han .. Han häller upp ett till glas till sig egentligen, men ber mig hjälpa honom. Och så fortsatte det .. Även om det var Marco och Monica som skulle dricka ja min vodka.
Förresten skulle jag få en ny av honom och det ska jag se till att han håller.
Jag och Alle efter ett tag går ut från rummet för att låta Marco och Monica få vara lite ifred och ja vi .. Vi höll på med våra grejjer.
Två gånger var jag och Alle ute på balkongen, första gången kom Marco och Monica ut och rånade oss, haha, därför gick vi tillbaka när dom var så fulla att dom knappt kunde stå.
Och shit Alle sa något som inte alls var direkt kul men jag garva i 15 minuter innan jag typ kollapsa och blev skit trött.
Det var typ något med att jag börja säga "Shit jag ska upp till skolan om tre timmar hur ska jag orka? Hur ska du orka?" Och han svarar typ då "Jag ska inte gå till skolan, därför orkar jag." Inte kul alls, men jag dog av garv.
Sen kollade vi på en sjuk film också, Vampire of the desert eller nåt. Och vid klockan halv 6 orkade jag inte ens va uppe så då gick jag och la mig, ja efter att ha natt ätit i en timme haha.
Sen enligt min mamma har hon tydligen väckt mig i 40 minuter men jag hörde verkligen ingenting, jag kom verkligen inte upp till skolan idag det var helt omöjligt.

Inte än i säng

Jag fattar inte, jag är riktigt roligt .. Not .. Det börjar med att klockan var elva,  och jag tänker .. Klockan tolv ska jag stänga av och gå och lägga mig. Klockan blir tolv och jag tänker istället klockan ett jag ska gå och lägga mig. Klockan blir ett och jag flyttar till två, klockan blir två och jag flyttar till tre. Nu är snart klockan tre och jag är pigg som jag vet inte vad!
Brorsan Marco och hans kompis Monica kom hem för ett tag och snodde min vodka flaska. Han lovade att jag skulle få tillbaks den imorgon och jag bryr mig inte direkt när bara det är innan helgen.
Iallafall snodde jag ju också några glas vodka så nu sitter jag här helt flummig som fan och jag ska upp om typ fyra timmar för att gå till skolan, jag fattar inte hur det ska gå till but anyway .. I FEEL GOOD RIGHT NOW :D

The boondocks

The boondocks serien är bäst, och jag vet att ni alla håller med mig, eller? Vem kan inte gilla den jag menar den är så jävla grym! Garvar varje gång jag ser den och nej det är inte för att min älskling Lil Wayne är med i den. Eller klart .. Det är ett stort plus men själva serien är bara grym!
Jag har typ laddat ner alla delar på min dator haha. Nu ska jag iallfall se på Invasion of the Katrinians delen och träna mina magmuskler med goda garv innan jag går och lägger mig :) natti, natti!







LIL WAYNE PÅ GRAMMYS 2009

ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!! JAG DÖR, JAG DÖR, JAG DÖR! OCH INGEN DÖR FÖR LIL WAYNE MER ÄN MIG I AM THE MOTHERFUCKING MRS. CARTER OCH DEN HÄR LÅTEN SWAGGER LIKE US SOM HAN OCH T.I OCH NÅGRA TILL UPPTRÄDDE TILL VA SÅ JÄVLA DOOOPEEE!!
Okej måste försöka ta det lugnt nu men såg precis klippet och asså, jag gråter, jag ryser, jag vet inte vad, jag vet inte varför!! OUUF mitt hjärta går i tusen .. Okej måste andas nu ..!!
Få se nu, visst jag överdriver säkert men ni fattar inte hur mycket wayne betyder för mig alltså kan inte han komma till Sverige alltså jag hade fan kidnappat han skulle inte bry mig om jag blev nerslagen av tio väktare det hade varit värt det!
Joinade också teamet på facebook: Hämta Lil Wayne till Sverige, och ni måste fan joina där nu.
Men jag kan förstå att han inte vill komma hit jag menar Sverige suger och deras lagar .. Alltså låt kändisarna få röka på fan! Inte undra på att han bara åker till Amsterdam där kan han åtminstone inte åka fast.
Plus så åkte ju Snoop dogg fast sist han var här och vilken rappare skulle vilja åka hit då och riskera att åka fast när dom själva vet att dom håller på med sånt, Lil Wayne håller på med sånt. Han är största knarkaren.

Iallafall alltså den videon är så jävla bäst så det finns inte själv är Lil Wayne och T.I favoriterna i videon alla ser ut som sexiga maffiosos haha. Måste passa på att säga att jag tycker M.I.A är så jävla häftig också. Hon är gravid och datumet för att föda var exakt samma dag som uppträdandet, ändå gick hon upp och gjorde ett fantastiskt performance.



INGEN MJÖLK! =(

Jag hade precis gjort klart mina mackor till min frukost, lunch .. Snart middag? whatever, you name it. MEN .. När jag kollar i kylskåpet vad hittar jag då inte? Jo mjölk! Ingen mjölk till mina mackor! Och det där funkar inte, alltså nej jag äter inte mackor utan mjölk ..
SÅ, jag gick och hämtade min mammas plånbok eftersom hon jobbar kväll så hade hon väl ändå tänkt att jag ska laga mat, jag vet inte ens vad för nåt jag ska göra men det är inte mitt största problem nu.
Jag måste gå och köpa mjölk till mina mackor så jag kan få min frukost, men hon hade bara en hundralapp i plånboken. Varför?
Jag som ville köpa annat också haha, det blir så hela tiden när man kommer till affären, även om man bestämd sig för vad man ska köpa så vill man ha massa annat när man väl är där. Well, well .. Får se hur det blir nu.

Gårdagens fest

Godmorgon, eller? Ja godmorgon för min del iallafall. Vaknade för omkring en halvtimma sen fast jag inte alls kom hem särskilt sent igår.
Tänkte berätta om gårdagen, kan ju börja med att säga att det var jättekul, såklart. Men lyckat? Går det att använda det ordet?
Själva festen höll iallafall till i en lokal i västra skogen som Hermona hyrt. Och eftersom hennes pappa bodde precis över så ville hon inte att det skulle gå i överstyr, vilket är förståerligt. Och först var det bra tills Suzi bjöd dit några killar eller ja .. Hon trodde det var ungefär två-tre stycken som skulle komma men när dom väl dök upp visade det sig vara runt tio stycken. Plus att några huddine barn eller vad det nu var dök upp.
Efter ett tag kom hon som ägde lokalen ner och var inte direkt glad, jag tycker fortfarande synd om Hermona.
Iallafall blev killarna utslängda och efter ett tag hör jag av några att till och med polisen kommit, jag såg ingen men det enda jag tänkte var "Polisen? men shit är det inte lite överdrivet för polisen att komma, jag menar så överstyrd var festen faktiskt inte. "
Tillslut fick Hermona en till chans och festen fick fortsätta, men jag vet inte den blev inte riktig som den var innan sen vet jag inte hur den blev sen eftersom jag Jenin och Jossan åkte vidare till stan där vi höll på driva runt med alla vi såg.
Den bästa vi drev med var för fan en 60 årig pundare eller nåt. Enligt honom var han bara 24 och inte alls en alkholist!
Men han hade provat alla sorters knark, allt från kokain till amfetamin, och jag fick till och med höra dom snälla orden från honom "Prova aldrig sånt."
Nejdå, jag har bara provat allt redan, nej då men gubben va trevlig. Fast han borde försöka ställa sig nykter framför en spegel och inse att han inte alls är 24 längre ;)


Stort föråd

Precis är jag klar med lunchen! Gjorde köttbullar med snabbmakaroner åt Emilia och Valentino som är här idag, igen. Alltså jag fattar inte jag känner mig som en mamma dom bara dras till mig hela tiden. Dom ska inte vara med min andra syster, eller med mina brorsor, nej bara med mig.
Jag fick förresten ett samtal från moster nyss där hon berättade att eftersom min syster Tanya, ungarnas mamma ligger på sjukhus så ska barnen få åka till Ivana idag istället, min andra syster. Men grejjen är ju att dom inte vill åka dit utan mig, och jag ska ju ut ikväll så jag kan inte följa med. Alltså det är hemskt att se deras ledsna blickar men vad ska man göra.

Nu sitter jag och tittar på min vodka flaska som jag fick av min bror igår, haha asså jag kan verkligen inte slita bort blicken. Fast jag egentligen har viktigare saker för mig som borde göras som lära mig min uppsats utantill som ska redovisas på måndag, annars blir det lixom ig varning där. Men jag orkar inte!
Nej .. Nu kom vodkan tillbaka i tankarna, och när jag tänker på det så kom jag även på att jag har en aquatini alkoläsk i kylskåpet som suktar. Eller ja .. Jag hade egentligen två stycken men den andra drack jag igår, fast jag skulle spara båda tills idag .. Kunde inte hålla mig!
Juuuuste Alle gav mig halva av sin grappa  igår också innan han gick ut och grappa är lixom skiiit starkt, en sprit från Italien.
Sist berättade Alle hur han hade värsta hostan hos Tanya och då kom hennes man Antonio med lite Grappa för att han skulle sluta hosta, han berättade för mig att han aldrig svettats sådär mycket under någon natt.
Men konstigt nog var inte den här grappan så stark, vad Alle berättade för mig iallafall. Han sa att man måste shotta den för att den inte var så stark. Strange .. Måste va något falskt märke då, den kan omöjligt vara ifrån Italien.

Men nej nu ska jag alldeles strax duscha sen kommer min moster förbi med pannkakor, älskar hennes pannkakor! Sen får jag väl se hur det blir med barnen, jag ska iallafall ut hur som helst, det blir fest i en lokal så alltingen får barnen fortsätta sova här så får typ min brorsa eller nåt vara med dom. Eller så får Ivana helt enkelt komma och hämta dom vare sig dom vill eller inte.

Talkin about the trip

Så, nu har jag lagt in ungefär hälften av bilderna på datorn för resten har jag på min syrras kamera. Nu ska jag se om jag kan berätta hur resan var lite kortfattat. Den första frågan man får är ju, hur var det? Underbart, är mitt svar. Eller ja, det var ju ändå en jobbig resa med tanke på vilka som följde med men jag säger alltid till mig själv att det är du som gör resan. Vill du att den ska bli lyckad ja då gör du den lyckad, så jag brydde mig inte alls så mycket utan bara levde livet.
Dom som jag åkte med var då mamma som inte alls är något problem, hon blir fan värre än mig när hon är utomlands, betéer sig som en riktig 16 åring, men det är kul, jag älskar henne.
Sen följde ju min storasyster med och hon är egentligen också galen men nu kunde hon inte vara det så värst mycket med tanke på hennes två barn som följde med.
MY LOVELY BROTHER ALLE följde självklart också med! Tur det jag vet inte hur jag skulle klarat mig annars för det var han som jag festade med dag ut och dag in, vi sket i alla andra tråkmånsar helt enkelt.
Nu kommer då frågan, varför var alla så tråkiga? Som sagt min syrra med barnen men plus att hon har så allvarlig problem med ryggen pågrund av en tidigare skada så hon få käka morfin tabletter och massa annat. Men varför är då min pinsamma mor så tråkig? Svaret, min moster var med. Hennes syster, och hon ska ju spela så himla perfekt då. Så hon gick lixom och la sig tidigt och jag såg på henne hur tråkigt hon hade och allt pågrund av min moster. Och det var inte bara på mamma hon hackade på utan även på mig och Alle, något i stil med åh vad ni röker, åh  vad ni dricker, åh vad ni ska hålla på skämma ut oss. Ursäkta? Vi skämmer inte ut er, vi är ungdommar, vi festar, vi har kul! Ingen annan än hon reagerade :S Jag bad inte ens om att få åka på semester med henne! Nej gud, åk aldrig med era mostrar om dom är precis som min, aldrig mer säger jag bara ..
Nej nu ska jag dra en liten snabb lista, det går fortast så, på roliga grejjer som hände eller som jag såg.

1. Det började med att jag kom till Tyskland, för er som gillar mulatter så fanns det många sånna hetingar där ;)
2.Jag drack en sorts Cannabis energydryck i Tyskland med Alle.
3.Sup stället nummer ett! En vodka flaska för typ 50 kr, ni kan ju fatta hur min och Alles resväska såg ut när vi reste därifrån.
4. Japp, så mycket alkohol att dom till och med hade det inne i ett mc donalds haha!
5.Fortsatte vidare till Marocko där jag började driva med alla araber så fort jag klev av flyget, och det var till en kille som var precis på landningsbanan, läste på hans bricka att han hette Mohammed så jag sa "Oh hello Mohammed" och han gav mig världens leende.
6.Förresten om ni åker i nån buss eller taxi i något arabland, börja alltid vinka till killar ni kör förbi, det är skitkul.
7.När jag kom fram till hotellet blev jag på en gång förälskad i tre araber som jobbade som animations haha.
8.Jag tog förresten min syrras dotter Emilia och gick runt i hotellet och sa till alla att det var min dotter, vilket dom gick på eftersom Emilia hela tiden gick och kallade mig mamma haha.
9. En riktig festkväll satt jag och snackade med en skit söt animations kille på hotellet och plötsligt vill han att jag ska följa med honom och självklart höll jag på att dricka ur min drink då och hallå han kan inte bara störa mig då så jag svarade typ "No iam drinkin my vodka, its more importand." Och vad tror ni han svarar då? "You can come and drink me, have a good time." Craaazyyy arab hah.
10. Some smoke shit blandades även in i resan.
11.På en sån här show i hotellet drog dom upp mig framför alla, fick mig att blunda och när jag öppnade ögonen hade jag en jävla skorpion på armen :(
12. Fick även ha en orm runt halsen.
13.Juste, så fick jag ett sånt där gult band från hotellet eftersom det var All inclusive, bara att visa det i baren så fick man vad som helst gratis. (Jag och Alle har troligtvis rånat dom på sprit med tanke på att man fick det gratis.)
14.Vi avslutar med att det var en riktig knarkare i Dublin som gick efter mig i tio minuter och bara sa "Hashish, hashish."

Okej, och nu till några foton, observera att jag inte ens känner hälften av människorna som är med på fotona.



            






































Första skoldagen efter Marocko

Shuhuup! Det var ju ett tag sen man skrev här, kom från Marocko i förrigår men har verkligen inte orkat skrivat har varit för trött. Är egentligen fortfarande jätte trött men det börjar bli bättre.
Jag sitter här nu och håller på att ladda ni alla bilder till datorn men ni kommer inte få se dom förrän imorgon för jag kommer nog inte skriva något mer idag. Men imorgon så .. Då kommer jag även berätta hur resan var och om dom mest roligaste tillfällerna eller vad man nu säger.
På tal om värmen så tycker jag själv inte att jag alls blivit någon brun eftersom vädret kunde ha varit bättre, därför har jag alltid svarat ett nej när folk ringt mig och frågat om jag blivit någon brun.
Men idag i skolan så fick jag ändå höra kommentarer av många att jag fått en solbränna ändå, och det är ju kul .. Alla vill ju ha en solbränna, eller?
På sista lektionen som var bild höll Tsenat iallafall på att klottra på min axel, Tsenat hjärta Trey. It's just that .. Tsenat loves Trey Songz!


 

RSS 2.0