Ska snart hämta syrrans son

Var i solna centrum idag med mamma och gick såklart i favorit affären gina tricot där jag köpte snyggaste, ja vad ska man säga .. Sån där kort siden jacka.Har redan två stycken i ljus och mörkgrå men nu blev jag helt fast i den svarta och var tvungen att köpa den med! Alltid bra att ha, som sagt svart går också till allt :)
Vi gick sen vidare till H&M för att kolla på hårfärg till mitt hår, ska ju färga ljusare nästa vecka nu när jag kört med reperation schampoo och massa hårinpackningar i en månad nu efter min avfärgning på håret.Innan jag skulle avfärga var jag så nervös! Jag satt hela tiden och tänkte på det värsta som kunde hända och det är ju att alltingen kan håret börja "lossna" om man färgat för mycket tidigare eller så kan håret bli grönt typ eller ja rött orange.Och just va mitt jävla hår blivit nu! Rött orange!
Längtar som fan tills nästa vecka då jag ska rätta till det :)
Iallafall efter det så blev det ju El Maco på mc donalds innan jag rörde mig hemåt, älskar el maco :D



Nu måste jag iallafall sluta skriva för ska åka ända från Solna till Älvsjö för att hämta min systers son Valentino, han vill så gärna komma hit!
Valentino ringde nyss och började prata med sin jävla bebis röst och sa: Jag har faktiskt försökt ringa dig hela dagen!
Haha så jävla söt är han, så nu ska jag åka hämta honom så han får va med moster lite :) Fan va konstigt det låter, jag moster? Här är iallafall lite bilder på urgulliga Valentino!

                 

Varit oaktiv ..

JAG VET! Jag vet, jag vet, jag vet att jag varit oaktiv! Och ber om ursäkt om det också och nu behöver vi inte ta varför jag varit det utan bara gå direkt till inlägget, för nu fortsätter jag blogga igen! Anyway såg mina mer gamla inlägg och alltså jag dör av garv .. Inläggen började ju hela tiden med att jag försov mig, vilket jag fortfarande gör men idag! Idag kom jag faktiskt i tid till skolan ;) Grattis till mig!!

Iallafall efter skolan så stack jag lite snabbt till centrum med Sevda och Felicia.Felicia drog hem efter ett tag och jag och Sevda gick vidare till the phone house för att hon skulle lämna in sin mobil på lagning.Det roligaste var ju att medans vi väntade på vår tur så satt vi och kollade in dom båda killarna som jobbade där.Och det enda vi satt och tänkte på är hoppas vi får den fina killen! Vilket vi inte fick, trodde vi! Men när vi kom fram till den andra killen visade det sig att han faktiskt var mycket roligare och den andra såg ju inte alls så bra ut.Och killen vi fick satt ju och skämtade med oss hela tiden, ritktigt ja flörtade.Han ville bara se mitt och Sevdas vackra leenden ;) Haha observera att jag inte alls har sånt här stort självförtroende, överdriver bara till tusen nu!
Iallafall nu sitter jag och tjockar mig rejält asså, glass med grädde och krossad chocklad .. Såååå jävla gott!!



RSS 2.0