MVG !!

Till att börja med, JA, jag försov mig .. IGEN.Asså waah måste skärpa mig nu imorgon lovar jag att komma i tid!
Okej få se om jag kommer ihåg vad jag gjort idag.Tsenat klottrade iallafall både hennes och Lil Waynes namn på mina bröst, ja väldigt roligt :D
Juste nu när jag ser hans namn, jag var med Tsenat på LIDL för att köpa energidryck och choklad :D men påvägen tillbaka till skolan så börjar hon fråga mig massa konstiga frågor som typ, skulle jag dödat ett litet oskyldigt barn för att få va med Lil Wayne i en vecka i typ Jamaica, han betalar allt och jag får göra vad jag vill.Ja det skulle jag sa jag, asså gud va hemskt egentligen jag är så jävla självisk .. Men asså fan jag skulle typ det ..
Vi hade iallafall orientering sen och faaaan va jag hatar orientering! JAG HATAR ORIENTERING! Men gissa vem som gjorde mvg banan? Jo jag ;D Jag gjorde den på typ 1 timme och 36 minuter medan vissa andra suckers gjorde den på tre timmar och 20 minuter! haaah! Asså fan vilken dag har skit dålig kondition och allt men är nöjd med mitt resultat ändå.Nämnde jag förresten att jag HAAATAAR orientering!?
Juste haha, det roligaste av allt var fan, eller roligt och roligt egentligen ska man inte garva åt sånt här som SUSANNA gjorde menmen.Patric glömde ta sina adhd piller och va typ irriterad, och när Susanna hörde adhd piller började hon garva som fan framför honom och Tsenat med, men Tsenat gjorde det mest för hon inte visste att det fanns adhd piller.Men anyway man såg ju att Patric stackaren blev ännu surare när han hörde Susannas garv haha.

Försovning .. Igen!

Det blev ingen bio i lördags trots allt.Alla var nästan upptagna.Det var typ bara jag och Assi som kunde gå därför har vi bestämt att ta det nästa helg istället.
Idag försov jag mig, igen.Asså jag fattar inte hur jag lyckas.Förra året gick det ju bra att gå upp även om jag alltid varit en som hatar morgonen men nu asså.Jag klarar fan inte att vakna upp på morgonen.
Men när jag väl tog mig till skolan, lika glad som alltid, var första frågan från allihopa, är du full? Haha nej då.Var bara skit glad och flummig efter att jag kommit upp från sängen och iväg till skolan.
Nu sitter jag här och äter läkerol lakrits och håller på att skriva en vg uppsats till so:n.Och ja jag kan! Ni ska få se när jag väl skriver här på min blogg religionsbetyg minst vg haha.

Vattenpipa :D

Skitkul dag idag! Skolan som vanligt, försov mig som vanligt.Asså jag måste skärpa mig nu fan det gäller ju mina betyg.Men jag orkar inte!
Hade matteprov också, jag som suger på matte.Jag hoppas jag får godkänt åtminstone.
Iallafall sen åkte jag och Tsenat till bergshamra skolan för att röka vattenpipa med Assi och några från hennes klass.Det var skitkul asså.Och vi bestämde att gå på bio imorgon så jag längtar som fan.Vi ska se på skräckfilmen Mirrors med några tjejer, fett kul.Och dricka cider som min brorsa ska köpa ut på systemet imorgon.Ajja, nu måste jag verkligen plugga.Ska skriva tre uppsatser om tre religioner som ska va inlämnad på måndag! Har inte ens börjat.Och vi började redan sen första november typ så vi har haft 35 dagar på oss.Men som vanligt börjar jag typ två dagar innan inlämningen, måste skärpa mig!

     

Vad är det med lärarna på min skola!?

Idag kom jag inte iväg till skolan.Både försov mig och orkade verkligen inte komma upp förrän vid halv ett!
När jag vaknade kom jag på att jag skulle ha ett samtal med rektorn bara för tre andra lärare tror att jag och två andra sniffar!
För det första överdriver dom.Allt det här hände när min klass hade slöjd.Patric kom från träslöjden in till mig och Melissa som hade syslöjd och sa om ni luktar på det här så blir ni typ helt roliga i huvudet.Och ja det var lim, och ja både jag och Melissa luktade, men inte som om vi satt och sniffade som några jävla knarkare.Och om jag hade velat sniffat så hade jag ju inte gjort det i ett klassrum framför min lärare.Men ja jag tog ju inte det som sniffning så jag luktade lite snabbt innan jag började prata med min syslöjdslärare.Men hon såg tydligen Melissa då och blev typ helt galen, skrek att vi sniffade.
Ja så hon tog oss två plus Patric till två andra lärare och dom överdreeev rejält alltså.Började fråga oss vad vi gjorde på fritiden egentligen och massa shit.Klart man blir irriterad då! Och inte räcker det nej då frågar dom varför vi blir så agressiva, om vi är redo att kunna ta ett reflex test om dom ville.
Iallafall så skulle vi prata en och en med rektorn idag, men som sagt kom inte upp så får väl ta det imorgon då.Bitches! Blir så jävla irriterad ..

Well, well den här låten är underbart fin så måste bara låta er höra på den.Såklart är den med min älskling Lil Wayne <3 men det här är remixen med Tupac och Biggie.Annars är låten med The game egentligen men den här är så otroligt fin!


RSS 2.0