Jag vet inte hur hon gör!

Jag vet inte seriöst hur min mamma gör men hon verkligen checkar mig jävligt noga nu. Förra månaden började hon klaga på att jag ringde för mycket på mitt abonemang och sa att hon skulle sätta sån där spärr där jag bara kunde ringa i en viss summa. Men mitt kort översteg ju den där summan redan första veckan så jag tog bort den och nu har hon fått reda på det. Tydligen ringer hon in till comviq och frågar hur mycket jag ringt för. Försökte komma med mina bortförklaringar och sa att man inte kunde sätta sån där spärr mitt i en månad som hon gjort men det gick hon inte på, haha fan.

JAG TIPSAR FAN ATT DAMMSUGA MOBILEN

Hhahahahah jag är bäst asså! Min mobil har vaknat upp från den medvetslösa koman :D
Jag säger bara om ni nån gång tappar er mobil i vatten så tipsar jag att dammsuga mobilen, den starka blåsen lixom torkar vattnet typ, varför skulle min mobil annars funka igen? Jag dammsugade den och sen väntade jag i typ två timmar och precis innan jag skulle till Sevda tänkte jag fan jag provar tända min mobil igen och då funka den! Ja så är det om man gör som jag haha, men nu är jag hos Sevda iallafall och väntar på att hon ska fixa klart sig, sen ska vi dra ut .. Peeaace!

Min mobil drunkna

Hahahahhahaha asså jag är så jävla irriterad men kan inte låta bli att dö av garv ändå. Måste börja med att säga förlåt till min älskling att jag inte ringde för typ fyra timmar sen, det är lite som payback sen sist. För nu får inte du tag i mig.
Hahahah asså jag får psykfall snart, idiot jag är som ska ta med mig mobilen vart jag än går hela tiden. Skulle ju borsta tänderna, la mobilen på handfatet och tydligen var det nån tvål där eller nåt eftersom den gled ner i det rinnande vattnet och jag är så jävla sjuk i huvudet håller på att dammsuga mobilen som om det ska få ut vattnet hahahahaha nej asså jag vet inte om jag ska garva, gråta eller slå till nåt. Faaaan!!!



Hm, ja .. Jag som bråkar med min mobil för att den drunkna. Din horunge!! Hur fan kan du drunkna sådär bara, fittmobil jag ska ge bort dig till "Lämna in din gamla mobil, vi knullar sönder den innan vi gör en ny mobil utav det."



Hahahahah pallar fan inte

En månad

I'm inlove!

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan - Nej   
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen - Ja
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne - Nej   
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du - Ja
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats - Ja
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen - Ja
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen - 50/50
8. Du älskar att känna personens lukt - Ja
9. Du blir "hög" bara av hans/hennes lukt. - Haha klart
10. Du ler för dig själv när du tänker på han/henne - Alltid
11. Du kan inte vara arg på personen längre än minut. - Hm .. ;)
12. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga. - Nej det vet jag inte
13. Du känner dig blyg när du är med honom/henne - Nej
14. När du tänker på personen slår hjärtat ett extra slag. - Ja
15. När du tittar på henne/honom ser du inte människorna runt omkring för du är så upptagen med DEN personen. - Hm nej, ibland händer det väl
16. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda personen som du tänker på. - Ah typ
17. Du skulle göra vad som helst för den personen. - Absolut
18. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på. - Jag vet, han vet, ni vet



Sjukaste sättet att vakna på

Hahahahah Alle är helt sjuk ibland, det va faktiskt han som gjorde att jag vakna vid tolv och på vilket sätt. Jo han börjar typ skaka hand med mitt ben? Dunka hög musik och ja, säga att klockan är tre fast den egentligen inte är det. Alltså jag är fortfarande skittrött jag satt och kolla på en film fyra imorse den där tretton filmen om det var någon som såg den. Sjuukt .. Dåålig ..
Nej nu väntar typ duschen. Förresten Rico, vår en månads dag idag älskade baby! Haha har fan dåligt samvete för jag har tänkt på det sen i torsdags men sen glömde jag bara det och det va fan han som hann säga det före, well well.


Lokus nu också

Men fan saker och ting börjar faktiskt reda ut sig ändå. Har börjat snacka med min mamma, lite, liite! Även om hon är väldigt irriterad på mig. Folk börjar svara på sina mobiler! Fan haha. Iförsig har jag andra saker att tänka på som inte är så bra än som att man fått på sig lokus nu också, det var vad socialen berätta för mig idag men annars tycker jag ändå grejer flyter på.
Förresten, tutti fruttis nya smoothiemix är skitgod!


Hahaha sjukaste filmen!

Såg nyss Tomcats, en sjukt rolig film nyss som gick på tv1000 kanalen. Asså filmen är helt störd men jag lovar man garvar mycket, rekommenderar verkligen att se den!


Kanske ändrade planer

Det känns förjävligt att bli ignonerad av ens egna mamma. Att gå runt, se och leva i samma hus som henne fast ändå inte reagera på varandra. Och det känns förjävligt när man försöker få tag i personer och inte får det och man vet ingenting. Vart dom är, vad som hänt.
Förlåt Sevda det blir säkert ändrade planer imorgon också, vet inte hur det blir med den här stan grejen men är det så att jag inte kan då är det för att jag har en promenad förbi polisstationen att sköta. Vet inte mer vad jag ska säga, faktiskt ..

Fucked up dag?

Ah jag vet inte ens hur jag ska beskriva dagen men egentligen skulle jag inte ens till skolan men Tsenat ringde upp och sa att jag har sista chansen att göra om matteprovet i nationella annars skulle jag få ig där och då blir det IV så det var bara för mig att springa ner till skolan och göra det där provet.
Sen vill jag bara slå till något riktigt hårt för varför fan har alla sina mobiler avstängda för? Och min mamma har ignonerat mig sen jag kom hem, vi har inte snackat ut riktigt än. Sen fick jag reda på att jag har soc möte på fredag också.
Jag va förresten med Sevda ett tag också, och imorgon vet jag inte vi ska typ åka till stan eller kista.


RSS 2.0